POSETITE NAS
U BEOGRADU

Pasternakova 4,
Novi Beograd

KONTAKT INFORMACIJE

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Pošaljite nam poruku putem kontakt forme ili nas pozovite.

Poreski broj: 108828257

Matični broj: 21075558

KONTAKTIRAJTE NAS

ZAŠTO DA IZABERETE NAS
Dobar Izbor Vam omogućava veliki broj savremenih rešenja za uređenje enterijera koja su pristupačna svakome, jednostavna za postavljanje i laka za održavanje. Dobar Izbor Vam ostvaruje želje, ono što ste zamislili mi pretvaramo u stvarnost. Izaberite da Vaš dom, poslovni prostor ili bilo koji drugi prostor u kome provodite najviše vremena izgledaju po Vašoj želji kako biste se osećali ugodno i zadovoljno. Vi napravite dobar izbor za Vaš enterijer, a Dobar Izbor će učiniti da se Vaše ideje ostvare.
NAŠA MISIJA
Dobar Izbor D.O.O. je firma osnovana sa ciljem da uređenje enterijera učini lakšim i jednostavnijim za svoje klijente. Sa širokim asortimanom proizvoda za uređenje Vašeg doma, Dobar Izbor Vam omogućava da svoj dom uredite na savremen način kako biste imali funkcionalno i prijatno životno okruženje. Naša misija je da omogućimo svakom klijentu najidealnije i najpristupačnije rešenje za uređenje životnog ili poslovnog prostora. Uz naše ideje i savete napravite dobar izbor za svoj enterijer!
ČIME SE BAVIMO
Dobar Izbor Vam pruža kvalitetnu uslugu, profesionalne savete i širok asortiman proizvoda. Prateći svetske trendove u ponudi imamo veliki broj podnih obloga savremenog dizajna, različite vrste zidnih obloga i dekoracija, prirodne i veštačke materijale za uređenje prostora. Iz asortimana izdvajamo lajsne od stiropora, 3D Walart panele, garnišne, ukrasne grede od presovanog stiropora, dekorativni kamin itd.

KONTAKT FORMA